MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Dunaújvárosi Sárkányok - Dombóvári Kosársuli KE: 55-106
2018.04.14

A hétvégén folytatódtak az Nb2-es küzdelmek, a 22. fordulóban a tabella sereghajtójához a Dunaújváros csapatához látogattunk. Együttesünkből sérülések ill. egyéb okok miatt többen is hiányoztak, csupán nyolcan utaztunk, de így is egyértelműen mi voltunk a találkozó esélyesei.
Az első negyedben rengeteg labdát elszórtunk, szinte csak távoli dobásokkal próbálkoztunk és ekkor még szívósan tapadt ránk a hazai csapat.
A folytatásban aztán agresszív védekezésünknek köszönhetően több labdát is szereztünk, amelyeket könnyű kosarak követtek, így folyamatosan növeltük az előnyünket, ami a félidőre megnyugtatónak tűnt.
A fordulás után szinte átfutottunk ellenfelünkön, sokkal frissebbek voltunk, nagyon motiváltan játszottunk. Ekkor már aránylag jó százalékkal értékesítettük a hárompontos dobásokat is, különösen Tamás Péter volt elemében, aki egymaga 10 db-ot szerzett a mérkőzés folyamán.
Egyre nagyobb lett a két csapat közti különbség, és sikerült elérnünk a 100 pontos határt is. Dicséret illeti a csapat minden tagját, végéig komolyan vettük a mérkőzést, mindenki próbálta a maximumot nyújtani.

Szőke BalázsSPORT id 4355
nézve 648

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dunaújvárosi Sárkányok - Dombóvári Kosársuli KE: 55-106

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum