MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Dombóvári Kosársuli KE - Soproni Tigrisek: 81-82
2018.01.13

2018.01.13
Dombóvári Kosársuli KE - Soproni Tigrisek: 81-82

Nagyon gyengén kezdtük a mérkőzést, rendre leperdültek dobásaink a gyűrűről, az első kosarunkat csak a 6. percben szereztük. Ebben talán benne volt a csaknem egy hónapos szünet is. A folytatásra kezdtünk magunkra találni, 1-2 gyors indítás után a negyed végére sikerült felzárkóznunk (13-15).
A második etapban újra ellépett a vendégcsapat, a védekezésben elkövetett hibáinkat könyörtelenül kihasználták rutinos játékosai (16. perc: 20-30). Ebben a szakaszban a támadásaink már sokkal hatékonyabbak voltak, szép akciókat vezettünk, de a védő oldalunkon rendre becsúszott egy-egy hiba. A negyed lezárásaként gyógyírként érkezett Pölöske dudaszós triplája, amellyel ismét
felzárkóztunk (35-39).
A fordulás után Murvai és Lovas találataival a vezetést is átvettük, de ekkor a soproniak egy 13-1- es futással újra jelentősebb előnyt harcoltak ki (27. perc: 43-54). A negyed végéig maradt ez a 10 pont körüli különbség.
A záró játékrészre védekezést váltottunk, amivel sikerült elbizonytalanítani a látogatókat. Hatalmas lelkesedéssel, a közönség támogatásával fokozatosan jöttünk fel, és a 36. percre Tóth Máté és Lovas Dávid szép kosaraival már nálunk volt az előny (72-67). A 39. percben 77- 72-es állásnál Erdősi két triplát hintett, így hiába szereztünk két duplát, egy kosárnyi különbség maradt a felek között az utolsó támadásokra (81-78). Kezünkben volt a mérkőzés, de védekezésben hibáztunk, valamint két sorsdöntő büntetőnk is kimaradt. Erdősi és Bakk ziccerével egy pontos vendég előnynél 3 másodpercünk maradt megnyerni a meccset. Időkérésünk után Tóth dobása célba ért, azonban kilépett a pályáról, így nem adták meg a játékvezetők a találatot.
Gratulálok mindkét csapatnak! A soproniaknak a győzelemhez, csapatunknak a remek helytálláshoz!

SPORT id 4322
nézve 1061

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dombóvári Kosársuli KE - Soproni Tigrisek: 81-82

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum