MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Dombóvári Kosársuli KE - FONTI-FIVE Petőfi SE: 71-52
2018.12.01

2018.12.01
Dombóvári Kosársuli KE - FONTI-FIVE Petőfi SE: 71-52

A 8. fordulóban a 3 győzelemmel és 4 vereséggel a bajnoki tabella 8. helyét elfoglaló Petőfi SE-t fogadta csapatunk. Együttesünk 5 sikeresen megvívott mérkőzés mellett 2 vereséget számlálva holtversenyben a tabella 3. helyét foglalta el a találkozó előtt. Sajnos Kollár Zsombor, és Csapó Tomaj játékára nem számíthattunk térd, ill. boka sérülés miatt.
Kosárszegény, és bátortalan játékot követő első negyed után picit összekapta magát csapatunk a második etapra. A védekezésre nem lehetett panaszunk, támadásban viszont kicsit passzívnak bizonyultunk, de azért már láthattunk szép megoldásokat is.
A félidőre 5 pontos hazai előnnyel térhettek pihenőre a csapatok (27-22). A térfélcserét követően az öltözőben maradtunk.. A látogatók szinte minden támadásukat kosárra váltották, és 5 pontos előnyt szereztek a negyed közepére (31-36). Sajnos gondjainkat tetézte, hogy Fazekas Viktor bokasérülés miatt kivált a játékból, így nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Ekkor azonban érkezett Németh Patrik és Kőnig Richárd, akik sorozatban 13 pontot szereztek, és nagyszerű teljesítményükkel visszahozták reményeinket. A negyed végére Tóth Kristóf pontjaival már 9 egységgel jártunk előrébb (53-44).
A záró játékrészben továbbra is nagy csata zajlott a parketten. A negyed eleji több perces
kosárcsendet követően szépen játszva, fokozatosan léptünk el az egyre fáradó Petőfi SE-től, és a mérkőzés végére nagy arányú győzelmet sikerült szereznünk. Kiemelném center poszton Dávid Róbert játékát, aki remekül helyettesítette Fazekast támadásban és védekezésben is egyaránt.
Gratulálok a Csapat minden tagjának, a megérdemelt győzelemhez! Következő - ezévi utolsó- mérkőzésünk december 8-án lesz 18.00 órakor hazai pályán, a Kosárlabda Nemzeti Akadémia

Pécs (Rátgéber)csapata ellen. Várunk minden kosárbarátot! Hajrá Dombóvár!

SPORT id 4426
nézve 327

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dombóvári Kosársuli KE - FONTI-FIVE Petőfi SE: 71-52

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum